Disclaimer

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandelingen, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van eigen arts of specialist of ter vervanging van informatie op of in een productverpakking. De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van op deze site gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten (op / in de verpakking) aandachtig door.

Healthy Vitamins/Superfruit.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zowel indirecte als directe schade die kan ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. Door de bezoeker van de site, noch door derden, kan nooit enig recht of enige aanspraak dit bezoek en/of de op de website gepresenteerde informatie ontleend worden.

Website productenclassificatie: Alle producten in de webwinkel Superfruit.nl zijn voedingssupplementen en zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.