Betaalmogelijkheden

Bij Superfruit.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Zo kunt u met uw via IDeal, Visa, Mastercard, Mister Cash en PayPall snel, veilig en gemakkelijk betalen.

iDEAL

Met iDEAL kunt veilig en snel via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Deze betaal mogelijkheid wordt veel gebruikt in Nederland.


Mister Cash

Ook met Mister Cash kunt veilig en snel via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Deze betaal mogelijkheid wordt veel gebruikt in België.


PayPal

PayPal is een internationale betaalmogelijkheid en in 190 landen beschikbaar. U maakt een account aan met uw e-mailadres en vervolgens met elke beschikbare opties betalen. Met de PayPal is het ook mogelijk om op rekening te betalen.


VISA en Mastercard

Met uw creditcard van VISA of Mastercard kunt u wereldwijd betalen. Betalingen met deze creditcards zijn veilig en betrouwbaar.


Bestelling per email

Omdat we onjuistheden in de bestelling en uw gegevens willen voorkomen, kunt u uw bestelling eventueel ook naar ons mailen. Vermeld duidelijk de naam van het product, de hoeveelheid die u wilt bestellen, uw adresgegevens en telefoonnummer. U kunt uw bestelling mailen naar: perpostabc@hotmail.com. U ontvangt uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk thuis, inclusief de factuur.